Orientatierit

 

Oriëntatierit

Oei, oei, de voorspellingen waren dit jaar erg slecht. Regen, regen, regen. Maar wat een geluk, op een enkele bui na zijn we toch redelijk droog gebleven. Regenjassen aan, rainlegs aan.

Na een worstenbroodje op de manege mochten de groepen één voor één vertrekken voorzien van route en een vel met een aantal foto’s die wij willekeurig onderweg genomen hadden. Het doel is om én goed de route te volgen maar het belangrijkste is om zoveel mogelijk foto’s te vinden. Halverwege de heenreis stonden Monique, Bregje en Kim met een kopje koffie en het spel Koekiemonster. Leg een koekje op je voorhoofd en probeer dat zonder handen in je mond te krijgen. Valt niet mee! De foto’s waren hilarisch maar om iedereen te vriend te houden toch maar niet gepubliceerd!

Na het spel vertrokken de ruiters op zoek naar de picknick die Tonneke en Elvie prima verzorgd hadden. De paarden stonden heerlijk rustig en de ruiters genoten van een broodje met of zonder knak. Bij de picknick was het voornamelijk uitrusten, spieken bij anderen welke foto’s zij hadden en natuurlijk weer een spel waarbij punten gehaald konden worden. Dit keer was het een spel waarbij met een met een bekertje een pinpongbal gevangen moest worden waarop in totaal een toren van 6 bekertjes met 6 balletjes moet ontstaan. Viel echt niet mee!!

Op de picknick ontvingen de ruiters de route voor de terugreis.
Thuis gekomen stond er een lekker kopje warme soep en kwamen de verhalen pas goed op gang.  Op de eerste plaats eindigden Simone, Bertine en Richard met hulp van Jacqueline die onverwacht haar mederuiter voor het tweede deel van de rit kwijt raakte. Goed gedaan jongens!!

Iedereen bedankt voor een super gezellige dag!!!

orit1 orit2 orit3 orit4 orit5 orit6 orit7 orit8 orit9

orit10

orit11