Onderlinge wedstrijd

Op zondag 10 oktober is de onderlinge wedstrijd verreden! De paarden hadden er zin in, de ruiters zagen er piekfijn uit en de hele dag is het droog gebleven. Wat fijn was want dan kon met in de buitenbak losrijden.
In de ochtend liet de jeugd van Kathinka haar kunsten zien. Allemaal heel netjes gereden maar er kan er maar eentje de winnaar zijn en dat was Charlotte op Chablis. Proficiat!!

Tussendoor een optreden de vrijdagavond 21.00 uur les die een carroussel-act liet zien. Heel leuk, zeker gezien de hele korte voorbereidingstijd. Ga zo door!!

Hierna volgde de volwassenen dressuur waarbij Brit met Pim de eerste plaats behaalde. Goed gedaan hoor, alle ruiters de complimenten. 

Tot slot was er de kür op muziek. Wat een leuke en verschillende nummers, van Katy Perry tot Carnaval naar Enrico Iglesias. Het koppel dat het meest relaxed was, zelfs meezong en het meest creatief was met haar figuren was Bianca op Amay. Zij wonnen de eerste plaats. Ruiters (en paarden) complimenten voor jullie rijden. Het was een fantastische gezellige dag!