Ouder-kind wedstrijd

Op zondag 5 november werd de Ouder-Kind wedstrijd gereden. Wat een gezellige dag was het!! Alle ruiters (en de paarden) hebben keurig gereden. Grotendeels keurig op de letter en netjes in de overgangen! De oudere kinderen reden een onderlinge wedstrijd. De jongere kinderen deden mee aan de Ouder-kind wedstrijd. Eerst reden de kinderen hun proefje (verschillende niveaus) en toen waren de ouders aan de beurt. De kinderen legden de ouders uit wat ze moesten doen. De ouders en de kinderen hadden erg hun best gedaan op de aankleding. Ouders vaak knap in wedstrijdtenue. Paarden voorzien van prachtige knotjes en soms zelfs blingbling hartjes en sterretjes op de billen. Prachtig zag iedereen er uit!!
Erg grappig om te zien omdat sommige ouders echt voor de eerste keer in hun leven op het paard zaten. Sommigen vonden het dan ook wel heel erg spannend! Stoer voor de kinderen dus dat zij het echt wel beter konden! Instructrices Bertine en Noelle en instructeur Arjen waren dan ook erg trots op “hun” kinderen dat ze zo netjes gereden hadden en hun ouders het zo goed uitgelegd hadden.
De juryleden Monique en Kathinka waren dik tevreden over de resultaten!!

In de pauze werd er een schitterend optreden gegeven door het Carrouselteam van ’t Heike. Dit keer in de vorm van een zestal. Onder leiding van commandant Kathinka hebben zij weken geoefend om een werkelijk prachtig optreden neer te zetten. Dames en heer, de complimenten!!

Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Klik op de foto voor een vergroting.

ouderkind2 ouderkind8 ouderkind7 ouderkind6 ouderkind5 ouderkind4 ouderkind3 ouderkind1 ouderind1