Orientatierit

 

Oriëntatierit

Wat een prachtig weer hadden we dit jaar weer. Een strak blauwe lucht een heerlijk zonnetje en een fantastische temperatuur voor een lange rit in de bossen! De ruiters hadden er zin in! Na een worstenbroodje op de manege mochten de groepen één voor één vertrekken voorzien van route en een vel met een aantal foto’s die wij willekeurig onderweg genomen hadden. Het doel is om én goed de route te volgen maar het belangrijkste is om zoveel mogelijk foto’s te vinden. Halverwege de heenreis stonden Nicole, Paul en Poef met een kopje koffie en het spel Proeven. Proef geblinddoekt limoensap, seroendeng, vanillesuiker en nog wat productjes. Dat viel niet voor iedereen mee! De foto’s en de route goed rijden is het belangrijkste maar tijdens de rit kunnen er met andere spelletjes nog extra punten gehaald worden.

Na het spel vertrokken de ruiters op zoek naar de picknick die Jolanda en Tonneke wederom prima verzorgd hadden. De paarden stonden heerlijk rustig en de ruiters genoten van een broodje. Bij de picknick was het voornamelijk uitrusten, spieken bij anderen welke foto’s zij hadden en natuurlijk weer een spel waarbij punten gehaald konden worden. Dit keer was het een spel Spaghetti mania waarbij met een spaghettisliert zes penne pasta’s opgeregen moesten worden. Viel echt niet mee!!

Op de picknick ontvingen de ruiters de route voor de terugreis. Die route gingen de paarden en de ruiters niet altijd even gemakkelijk af.

Thuis gekomen stond er een lekker kopje warme soep en kwamen de verhalen pas goed op gang.  Op de eerste plaats eindigden Kathinka en Gerlinde! Goed gedaan !!!
Iedereen bedankt voor een super gezellige dag!!!

 

 

 

orient-1 orient-2 orient-3 orient-4 orient-5 orient-6 orient-9 orient-7 orient-8 orient-10 orient-11